MAKTABGACHA TA’LIMDA BOLALARGA CHET TILINI O‘QITISHDA UCHRAYDIGAN QIYINCHILIKLAR - Yuldashev Og‘abek Komiljon o‘g‘li; Bozarova Dildora Abdumajid qizi (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: Maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarga chet tilini o‘rgatishning dolzarb muammolari va ularni yengib o‘tish yo‘llari yoritilgan. O‘yin, musiqa, vizual materiallar, fonetik yondashuv va metodik vositalar orqali bolalarda tilga nisbatan ijobiy munosabat va kommunikativ kompetensiya shakllantirish muhimligi ta’kidlanadi.