MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALAR UCHUN CHET TILIDAGI KITOBLARNI O‘QISH VA HIKOYA QILISH ORQALI TIL BO‘LGAN QIZIQISHINI UYG‘OTISH - Og‘abek Yuldashev Komiljon o‘g‘li; Bahodirova Muxlisa Dilshod qizi (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarga chet tilini o‘rgatishning samarali usullari yoritilgan. Xususan, o‘yin, vizual materiallar, musiqa, texnologiyalar va individual yondashuvning ahamiyati ilmiy asosda ko‘rib chiqilgan.