O‘YINLAR YORDAMIDA MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARGA INGLIZ TILI O‘RGATISH - Yuldashev Og‘abek Komiljon o‘g‘li; Zoyirova Nazokat Nodirovna (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada maktabgacha talim tashkilotlarida ingliz tili mashgʻulotlarini oʻyinlar yordamida mazmunli va foydalanish qiziqarli tashkil qilish haqida fikr yuritilgan het tili darslarini samarali tashkil etishda mumkin bo‘lgan interfaol o‘yinlar haqida ma’lumot berilgan.