YOSHLAR DUNYOQARASHIDA MILLIY VA UMUMINSONIY QADRIYATLAR - Salayeva Aziza Muhammadmurodovna; Hakimova Muyassar Rashidovna (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada o‘sib kelayotgan yosh-avlod dunyoqarashida milliy o‘zligimizni namoyon etuvchi milliy qadriyatlarimizning tutgan o‘rni, shuningdek, umuminsoniy qadriyalar va milliy qadriyatlarimiz uyg‘ unligida yosh -avlodni tarbiyalash xususida so‘z boradi.