YOSHLIK DAVRLARIDA YUZAGA KELADIGAN PSIXOLOGIK OʻZGARISHLAR - Xakimova Xurshida Ubaydullayevna (Ustozlar uchun, 2025)
O‘zining psixik xususiyatlarini, qobiliyatlarini anglash va o‘z-o‘zini tahlil qilish yoshlar va o‘spirinlarda yanada katta ahamiyat kasb etadi. Yoshlar va oʻsmirlar hayotda o‘z o‘rnini topishga kirishishadi, ularning xususiyatlari,isteʼdodlari rivojlanadi.Yoshlar o‘zlarini anglashdek murakkab vaziyatlarni yolg‘iz emas, balki otaona, tengdoshlar, o‘qituvchilar bilan muloqotda, ularning qo‘llab-quvvatlashlari ostida hal qiladi.