KORPORATIV MADANIYATNING LOYIHA MUVAFFAQIYATIGA TA’SIRI - Ergasheva Nargiza Hamidulla qizi (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada korporativ madaniyatning loyihalar muvaffaqiyatiga ko‘rsatadigan ta’siri tahlil qilingan. Tadqiqot davomida tashkilot ichidagi madaniyat omillari loyihalarning samaradorligi, jamoa hamjihatligi hamda yakuniy natijalarga qanday ta’sir qilishi ko‘rib chiqilgan. Korporativ qadriyatlar, xodimlararo muloqot muhiti va yetakchilik uslubi kabi asosiy jihatlar loyihaning o‘z vaqtida bajarilishi va sifatli yakunlanishida muhim rol o‘ynashi aniqlangan. Maqolada tashkilot rahbarlari va loyiha menejerlari uchun foydali tavsiyalar berilgan.