AMIR TEMURNING MIN SULOLASI BILAN MUNOSABATLARI - Amandavlatov Adham Absamat o’g’li (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Xitoy (Min) davlati va Amir Temur davlati o‘rtasidagi munosabatlarning keskinlashuvi, shuningdek, Amir Temurning Xitoyga qarshi harbiy yurishi davrida mo‘g‘ul shahzodasi Tayzi o‘g‘lon faoliyati xususida fikr yuritilgan