INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR VA RAQAMLI PLATFORMALAR - Pardayeva Durdona Muxritdinovna (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada innovatsion texnologiyalar va raqamli platformalarning iqtisodiy, ijtimoiy va madaniy sohalardagi ahamiyati hamda ularning inson hayoti va davlat boshqaruvidagi transformatsion roli tahlil qilinadi. Maqolada shuningdek, texnologik taraqqiyotning afzalliklari bilan birga olib keladigan xavf va tahdidlar, kadrlar salohiyatini oshirish zarurati, raqamli tengsizlik muammolari ham yoritilgan.