SPORT FAOLIYATIDA YETAKCHILIK VA JAMOAVIY ISH MUVOZANATI - Ergashaliyeva Shirinxon Soyibjon qizi (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada sport jamoalarida yetakchilik va jamoaviy ish muvozanatining ahamiyati, samaradorlikka ta’siri va ularni uyg‘unlashtirishning yo‘llari tahlil qilingan. Yetakchilikning turli uslublari, sportchilarning motivatsiyasi, hamkorlik va ishonch muhitini shakllantirishdagi roli chuqur o‘rganilgan. Tadqiqotda jamoa ichidagi rollar taqsimoti, murabbiy va sardorning pozitsiyasi hamda psixologik iqlim masalalari ham ko‘rib chiqilgan.