ZAMONAVIY SPORT TEXNOLOGIYALAR IMKONIYATLARI VA XAVFLARI - Ergashaliyeva Shirinxon Soyibjon qizi (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada zamonaviy sport texnologiyalarining jismoniy tarbiya va sport sohasidagi ahamiyati, ularning samarali jihatlari hamda yuzaga kelishi mumkin bo‘lgan xavf-xatarlar tahlil qilingan. Sport texnologiyalaridan foydalanish orqali sportchilarning salomatligi, mashg‘ulot sifati va natijalari sezilarli darajada yaxshilanishi mumkinligi ko‘rsatib o‘tilgan. Shu bilan birga, texnologiyalarning haddan tashqari qo‘llanilishi ba’zi salbiy oqibatlarga olib kelishi mumkinligi ham ta’kidlangan.