SINFDA TEXNOLOGIYADAN FOYDALANISH - Oʻktamov Javohir Bahodir oʻgʻli (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada zamonaviy sinflarda texnologiyalardan foydalanishning ahamiyati, usullari va natijalari tahlil qilinadi. Tadqiqotda texnologiyalar o‘qitish jarayonini samarali qilishdagi o‘rni, o‘quvchilarning motivatsiyasini oshirishga ta’siri va yuzaga keladigan muammolar yoritiladi. Natijalarda texnologiyadan foydalanish o‘qitish sifatini oshirishga yordam berishi aniqlanadi.