BOLALARGA EKOLOGIK TA’LIM BERISH USULLARI - Murotqobilova Mahliyo Anvar qizi (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: Maqolada dunyoda ro‘y berayotgan ekologik global muammolar to‘g‘risida shuningdek, bunday ekologik muammolarni bartaraf qilish maqsadida butun dunyo davlatlari qatorida yurtimizda ham ko‘pgina qaror va farmonlar joriy qilinmoqda, amaliy ishlar bajarilmoqda. Ekologik muammolar dolzarbligini tushungan holda bolalarning yoshligidan ularning ongida ekologik ta’lim-tarbiyani to‘g‘ri yo‘lga quyish, maqsadga erishish uchun qo‘yilgan muhim qadamlardan biri sanaladi. Zero, bolalar bizning kelajagimiz, bu kelajakni qanday yaratish bizning qo‘limizda.