BUYRAK TOSH KASALLIKLARI - Maxmanazarov G‘afur Axnazarovich; Ahmadjonova Nozimaxon; Jumyazova Kamola (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: Buyraklarda toshlarning hosil bo‘lishi siydikdagi tuzlarning to‘planishi tufayli sodir bo‘ladi. Buyrak toshlarini o‘z vaqtida davolashni boshlamaslik xavfli kasalliklarga olib kelishi mumkin.