РАҚАМЛИ ИЗЛАРНИ ЛОГЛАШ, САҚЛАШ ВА ҲИСОБИНИ ЮРИТИШ – КИБЕРКОРРУПЦИЯ ВА КИБЕРЖИНОЯТЛАРНИ ФОШ ЭТИШ ВА КИБЕРҲИМОЯНИ ТАЪМИНЛАШ УСУЛИДИР - Анорбоев Амириддин Улуғбек ўғли (Ustozlar uchun, 2025)
Аннотация: Ушбу мақола ахборот-коммуникация технологияларидан фойдаланиб содир этилаётган порахўрлик жиноятларини фош этиш учун зарур бўлган рақамли издарга оиддир. Мазкур мақолада муаллиф рақамли излар орқали ахборот-коммуникация технологияларидан фойдаланиб содир этиладиган порахўрлик ва бошқа жиноятларни фош этиш мумкинлигини таъкидлаб, уни ҳуқуқий ва техник томондан асослаб берган.