ZOʻRAVONLIKKA UCHRAGAN O’QUVCHILARGA PSIXOLOGIK YORDAM KO’RSATISHNING DOLZARB VAZIFALARI - Nasriddinova Guluzro Baxromjonovna (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqola zoʼravonlikka uchragan oʼquvchilarga psixologik yordam koʼrsatish boʼyicha.