O‘QUVCHILAR BILAN KORREKSION MASHGʻULOTLAR OLIB BORISHNING SAMARALI USULLARI - Djienbaeva Diloram Tajetdinovna (Ustozlar uchun, 2025)
Maqolaning mazmuni shundan iboratki, deviant xulqli o‘smirlar bilan ishlashda ularni tuzatish, to‘g’rilash davomida o‘smir xulqini kelib chiqishi sabablarini aniqlash.