AXBOROT OLAMIDA OʻQUVCHILAR ONGIGA TA’SIR ETUVCHI SALBIY OMILLAR VA ULARNING PSIXOLOGIK YECHIMLARI - Jiyranova Etibor Alijanovna (Ustozlar uchun, 2025)
Axborot tushunchasi bugungi kunda global ahamiyat kasb etmoqda. Chunki u tafakkurimizga turli yo‘nalishlarda ta‘sir o‘tkazuvchi, hayot va undagi minglab taqdirlarni u yoki bu tomonga burib yuboruvchi, goh salbiy, goh ijobiy mohiyat kasb etuvchi qudratli qurolga aylandi. Mazkur maqolada axborot xavfsizligi tushunchasi, uning mazmun-mohiyati yoritib berilgan.