“TARIXI ANBIYO VA HUKAMO” ASARIDAGI SHE’RIY PARCHALAR BADIIYATI - Ismoilova U.M (Ustozlar uchun, 2025)
Tezisda “Tarixi anbiyo va hukamo” asarida keltirilgan she’riy parchalarning badiiyati, ularda foydalanilgan badiiy san’atlar va ushbu she’riy parchalarning asar mazmuniga ta’siri haqida so’z yuritiladi.