OZIQ-OVQAT MAHSULOTLARI XAVFSIZLIGI VA GMO MAHSULOTLARDAN CHEKLANISH CHORA TADBIRLARINI TAHLILI - Oripov Doniyor Maxammadjonovich,; Alimova Gulsanam Azamatovna, (Ustozlar uchun, 2025)
Maqolada oziq-ovqat mahsulotlarini xavfsizligini taminlash hamda bu borada amaliy ishlarni tashkil etish bo‘yicha, Oʻzbekiston Respublikasiga kirib kelayotgan GMO mahsulotlarini cheklash va ularning oʻrnini bosa oladigan tabiiy mahsulotlardan foydalanish, oziq ovqat mahsulotlarini qat’iy nazoratga olish haqida bayon qilingan.