HOMILADORLIKDA OVQATLANISH TARTIBI - Barchinoy Kishvarova, (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada Homiladorlikda to’g’ri  ovqatlanish tartibini,ratsional ovqatlanishning afzalliklari to’g’risida , Homiladorlik vaqtida ovqatlanishning    umumiy prinsplari haqida ma’lumot berilgan