BOLALARNI OVQATLANTIRISH - Oydina Maxamadaliyeva, (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada bolalarni to’g’ri vaqtida ovqatlanishi,oqsil yetishmovchiligi,kundalik suv miqdori,nonushta uchun mazali bo’tqa, kechikkan nonushta xaqida ma’lumotlar berilgan.