BOLALAR KASALLIKLARIDA MASSAJ - Muyassar Kishvarova, (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada Bolalar kasaliklarida massajning umumiy axamiyati,emizikli bolalar uchun massajning foydalari,bolalarga oyoq massaji xaqida ma’lumot berilgan.