BOSHLANG‘ICH TA’LIM PEDAGOGLARINING BUGUNGI VAZIFASI O‘QUVCHILARNI KUN SAYIN ORTIB BORAYOTGAN AXBOROT — TA’LIM MUHITI SHAROITIDA MUSTAQIL FAOLIYAT KO‘RSATA OLISHINI RIVOJLANTIRISH - Maxkambayeva Nargiza Eldarovna, (Ustozlar uchun, 2025)
Boshlang‘ich ta’lim DTS dasturida boshlang`ich ta’limi bolalarning tafakkur qilish faoliyatini kengaytirish , erkin fikrlay olishi, o‘zgalar fikrini anglash o‘z fikrini og‘zaki va yozma ravishda ravon bayon qila olishi, jamiyat a`zolari bilan erkin muloqotda bo‘la olish ko‘nikma va malakalarini rivojlantirishga qaratilgan.