O‘QITISHNING ZAMONAVIY METODLARINI QO‘LLASH O‘QITISH JARAYONIDA YUQORI SAMARADORLIKKA SABAB BO‘LADI - Xidirova Zuxra Shorustamovna, (Ustozlar uchun, 2025)
Boshlang’ich ta’lim o’qish, yozish, sanash, o’quv faoliyatining asosiy malaka va ko’nikmalari, ijodiy fikrlash, o’zini - o’zi nazorat qilish uquvi, nutq va xulq-atvor madaniyati, shuningdek gigiena va sog’lom turmush tarzi asoslarining egallab olinishini ta’minlaydi, hamda boshlang’ich sinflarda o’quvchilarning umummadaniy va axloqiy ko’nikmalari, dastlabki savodxonlik malakalari shakllantiriladi.