O`QUVCHILARDA DIQQATNI RIVOJLANTIRISHNING PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Shaismatova Nadira Abduvajitovna, (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada dars jarayonida mavzu yuzasidan dars samaradorligini oshirish uchun faol bo`lgan metodlar haqida fikr yuritiladi.O`quvchilar diqqatini jalb qila olish o`qituvchi mahorati bilan o`lchanadi.