SUN’IY INTELLEKT TEXNOLOGIYALARINING TA’LIM TIZIMIDA QO‘LLANILISHI. - Egamberdiyev Ne’matilla Maxmudovich; Egamberdiyeva Feruza Abdimannonovna (Ustozlar uchun, 2025)
Maqolada sun’iy intellekt tushunchasi va uning ta’lim jarayonida qo’llanilish uslubiyatini tahlil qilish,  sun’iy intellekt texnologiyalaridan foydalanib oʻquv mashgʻulotlarini tashkil etish kabi masalalar ko‘rib chiqilgan. Shuningdek sun’iy intellekt asosida maxsus ishlab chiqilgan robot-repetitorlarning ta’lim jarayoni samaradorligini oshirishdagi ahamiyati, to‘g‘risida so‘z yuritiladi.