"IKKI AMALLI MASALALAR" - Xafiza Yoqubova (Ustozlar uchun, 2025)
Metodik tavsiyada boshlang‘ich sinf o‘quvchilarida ikki amalli masala yechish ko‘nikma va malakalarini shakllantirish va rivojlantirishda o`lchov birliklarining ahamiyati, modellashtirishning tutgan roli va o‘rni, turlari va matnli masalalarni yechishda ulardan foydalanish usullari bayon etilgan.