BO‘LАJАK TАSVIRIY SАN‘АT O‘QITUVCHILАRI TOMONIDАN BАDIIY KONSTRUKTORLIK MАHORАTNI O‘ZLАSHTIRISH - Taganov Ravshanbek Otaboyevich; Ollaberganova Gulora Xamidjon Qizi (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada boʼlajak tasviriy sanʼat o‘qituvchilarining badiiy konstruktorlik mahorati va koʼnikmalari auditoriyadan tashqari mashgʼulotlarda rivojlantirilishi koʼrsatib oʼtilgan.