DEPRESSIV HOLATDA SUITSIDNING VUJUDGA KELISH SABABLARI,MUAMMO VA YECHIMLARI - Yuzbayeva Xalidaxan Axmadjanovna (Ustozlar uchun, 2025)
Depressiya holatlarda suitsidning vujudga kelishi xaqida ma’lumotlar berilgan.