ELEKTROTEXNIKA FANINI O‘QITISHDA INNVATSION YONDASHUV - Y.K.Jo‘raev (Ustozlar uchun, 2025)
ushbu maqolada elektrotexnikaga oid fanlarni o‘qitish usullari ko‘rib chiqiladi. Ta’lim usullarini tanlashni takomillashtirishning asosiy shartlari qayd etildi. Elektrotexnik jarayonlarni eksperimental o‘rganishning asosiy usullaridan biri bo‘lgan elektr o‘lchash usuli berilgan. Shuningdek, Pedagogika  oliy ta’lim muassalarida elektrotexnikaga oid fanlarni o‘qitish bo‘yicha ko‘p yillik tajriba natijalari umumlashtirildi va elektrotexnikani o‘rganish va ushbu fanning rolini oshirish maqsadida o‘quv jarayonini optimallashtirish yo‘llari belgilandi