ELEKTROTEXNIK FANLARINI O‘QITISH USULLARI - Y.K.Jo‘raev (Ustozlar uchun, 2025)
Maqolada elektrotexnik fanlarini nazariy va amaliy o‘qitsh jarayonlarida eksperimental tadqiqot usullaridan foydalanish yo‘llari ko‘rsatilgan bo‘lib, unda o‘qitish va o‘rganish jarayonlarining ketma-ketliklaridagi bosqichlari asosida ko‘rsatib o‘tilgan.