ТЕХНОЛОГИЯ ДАРСЛАРИДА ЎҚУВЧИЛАРНИНГ ИЖОДКОРЛИК ҚОБИЛИЯТЛАРИНИ ШАКЛЛАНТИРИШ ИМКОНИЯТЛАРИ. - Байметов Мухамматали Мехриддинович (Ustozlar uchun, 2025)
Мақолада ижодкорлик қобилиятларини шакллантиришда технология дарсларининг ўрни, касб-ҳунарга йўналтириш орқали мустақил ҳаётга тайёрлаш, интеллектуал-ижодкор баркамол авлодни тарбиялаш ва олинган билимларни амалда қўллашни назорат қилиш ҳамда ўқувчиларнинг ўқув фаолияти натижаларини баҳолаш каби масалалар ёритилuган.