BOSHLANG‘ICH O‘RGANUVCHILAR UCHUN “MOBIL LEGO ROBOTI”NI YASASH TARTIBI - N.N.Utayeva (Ustozlar uchun, 2025)
Maqolada umumta’lim maktabi Texnologiya fani “Robototexnika” bo‘limi uchun  “Mobil LEGO robot” yashashda boshlang‘ich ma’lumotlar berilgan.