TALABALAR O‘RTASIDA ZAMONAVIY RAQAMLI TEXNOLOGIYALAR ORQALI KASBIY BILIMLARINI OSHIRISH - Abduvaliyev Akmaljon, (Ustozlar uchun, 2025)
Mazkur maqolada talabalar o‘rtasida zamonaviy raqamli texnologiyalar orqali kasbiy bilimlarini oshirish masalasi yoritiladi. Raqamli ta’lim muhitining afzalliklari, zamonaviy texnologiyalarning ta’lim jarayoniga ta’siri va ularning kasbiy rivojlanishga qo‘shayotgan hissasi haqida so‘z boradi. Shuningdek, talabalar uchun samarali o‘qitish metodlari va raqamli texnologiyalar yordamida malaka oshirish yo‘llari tahlil qilinadi.