VR-KO‘Z OYNAKLAR ORQALI VIRTUAL LABORATORIYALAR O‘TKAZISH XUSUSIYATLARI - Abduvaliyev Akmaljon, (Ustozlar uchun, 2025)
Mazkur maqolada virtual reallik (VR) texnologiyalarining ta’lim jarayoniga ta’siri, xususan, VR-ko‘z oynaklari orqali virtual laboratoriyalarni tashkil qilish xususiyatlari yoritiladi. VR laboratoriyalarining afzalliklari, ularni an’anaviy laboratoriyalar bilan taqqoslash hamda ushbu texnologiyaning o‘quv jarayonida qo‘llanilishiga oid usullar ko‘rib chiqiladi.