AMIR TEMUR MEROSI VA UCHINCHI RENESSANS - Sultonova E'tibor Abdullayevna, (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada insoniyat taraqqiyotida muhim o‘rin tutadigan benazir siymolardan biri, Sharq Ikkinchi Renessansining me'mori sohibqiron Amir Temurning uchinchi renessans uchun hissasi haqida so'z yuritiladi.