KO'Z NURINI TIKLASH: XALQONA VOSITALAR VA TABIIY USULLAR BILAN KO'RISH QOBILYATINI YAXSHILASH - Umarova Dildora,; Mallaboyeva Sayyora, (Ustozlar uchun, 2025)
Ko'rish insonning eng muhim besh hisidan biri bo'lib, uning sog'lig'iga e'tibor berish juda zarur. Yillar o'tishi bilan ko'zning ko'rish qobilyati pasayishi, ba'zan turli kasalliklar va muammolarni yuzaga keltirishi mumkin. Inson ko'rish orqali tashqi muhit haqidagi ma'lumotlarning 90% ni qabul qiladi.