“BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARINI MANTIQIY FIKRLASH QOBILIYATI SHAKLLANTIRISH” - Xurboyeva Shahnoza Ma'rufjonovna, (Ustozlar uchun, 2025)
Maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilarining mantiqiy fikrlash ko‘nikmalari yoritib berilgan. Ular uchun mantiqiy fikrlash, masalalarni yechish va axborotlarni tahlil qilishda muhim vositadir. Mantiqiy fikrlash o‘quvchilarga murakkab vaziyatlarni tushunishga, fikrlarini aniq ifoda etishga va muammolarni izchil hal etishga yordam beradi.