TALABALARDA 4K MODELI ASOSIDA EKOLOGIK KO‘NIKMALARNI RIVOJLANTIRISH TEXNOLOGIYALARI - Bekchanova Feruza Marimboy qizi (Ustozlar uchun, 2025)
Mazkur maqola talabalarda 4K modeli asosida ekologik ko‘nikmalarni rivojlantirish texnologiyalarini o‘rganadi. 4K modeli — Kreativlik, Kritikal Fikrlash, Kompaniya va Kommunikatsiya — ekologik ta'limda zarur bo‘lgan ko‘nikmalarni rivojlantirishda samarali yondashuvni taqdim etadi. Maqolada ekologik masalalarni hal qilish uchun bu komponentlarning har biri qanday ishlashini, shuningdek, zamonaviy texnologiyalar (simulatsiya dasturlari, onlayn platformalar, guruh loyihalari va ijtimoiy media) yordamida talabalarning ekologik ko‘nikmalarini qanday rivojlantirish mumkinligi haqida batafsil ma'lumot beriladi. Bu ish ekologik ta'limda yangi yondashuvlarni qabul qilishni targ‘ib qiladi va talabalarning barqaror rivojlanishga hissa qo‘shishini ta’minlaydi