AUTODESTUKTIV XULQ-ATVOR ANIQLANGAN OʻSMIRLIK YOSHIDAGI OʻQUVCHILAR BILAN KORREKSION-RIVOJLANTIRUVCHI MASHGʻULOTLAR TASHKIL ETISH - Toyirova Zarina Shuhrat qizi, (Ustozlar uchun, 2025)
Bugungi kun zamonaviy psixologiyasining asosiy muammolaridan biri sifatida yoshlarda o‘z-o‘ziga zarar yetkazishga qaratilgan xatti-harakatni tub ildizini o‘rganish, uni profilaktika qilish va korrektsiyalash ishlari namoyon bo‘lmoqda. Ushbu maqolada yuqorida ta’kidlangan autodestruktiv xulq-atvor muammosini oldini olishga qaratilgan yondashuvlar tahlili yoritib o‘tilgan.