MAKTABDA TA’LIMINI TAKOMILLASHTIRISHDA DIREKTORLARNING ROLI - Nuriddinova Mo‘tabar Sattorovna, (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada bugungi kundagi innovatsion jarayonlarda maktab ta’limini yanada rivojlantirishda direktorlarning roli, vazifalari haqida fikr-mulohaza olib borildi.