MAKTABLARDA “POZITIVLIK-DAVR TALABI” MAVZUSIDA SOGʻLOMLASHTIRISH OYLIGINI TASHKIL ETISHNING PSIXOLOGIK VAZIFALARI - Norbayeva Risolat Xolmatovna, (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqola ijobiy psixologiya va pozitiv kayfiyat nazariyasi va  salomatlikni saqlab qolishda psixologik omil sifatida amaliy qo'llash hamda hayotiy stressni bartaraf etishga asoslanadi.