BREND IMIJINI SHAKLLANTIRISH VA RIVOJLANTIRISHDA PRNING O‘RNI - Eshqobilova Dilso‘z, (Ustozlar uchun, 2025)
Mazkur maqolada brend imijini shakllantirish va uni rivojlantirishda jamoatchilik bilan aloqalar (PR) faoliyatining tutgan o‘rni tahlil qilinadi. Brend tushunchasi, imijning shakllanish bosqichlari hamda PRning vosita sifatida brendni ilgari surishdagi strategik ahamiyati ochib beriladi. Maqolada zamonaviy PR uslublari, kommunikatsiya vositalari, shuningdek, amaliy misollar asosida PR va brend o‘rtasidagi uzviy aloqalar yoritiladi.