MILLIY MUMTOZ QO‘SHIQLARNI O‘RGATISHNING AHAMIYATI VA PEDAGOGIK YONDASHUVLAR: MADANIY MEROSNI ASRAB-AVAYLASH YO‘LIDA - Dilmurod Tadjibayev,; Rahim Hasanov, (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada milliy mumtoz qo‘shiqlarni yosh avlodga o‘rgatishning ahamiyati, pedagogik yondashuvlar va madaniy merosni asrab-avaylash masalalari yoritilgan. Qo‘shiqlarning tarixiy, estetik va ma’naviy jihatlari chuqur tahlil qilinadi. Shuningdek, talabalar uchun maqom va mumtoz qo‘shiqlarni o‘rgatishda metodik yondashuvlarning zarurligi ta’kidlanadi.