BOSHLANG‘ICH SINF DARSLARIDA INNOVATSION ZAMONAVIY METODLARDAN FOYDALANISH - Toshtemirova Mastura Gulmurodovna (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf darslarida innovatsion va zamonaviy pedagogik metodlarning ahamiyati va ularning ta'lim jarayonida qo‘llanilishi muhokama qilinadi. Innovatsion metodlar, axborot texnologiyalari va interaktiv dars usullari orqali o‘quvchilarning faol ishtirokini ta'minlash va o‘rganish jarayonini samarali va qiziqarli qilishda katta ahamiyatga ega. Maqolada pedagogik innovatsiyalarni o‘rganish va tatbiq etishning metodik asoslari, hamda boshlang‘ich ta'limda innovatsion metodlardan foydalangan holda o‘quvchilarning bilim va ko‘nikmalarini shakllantirish usullari ko‘rsatilgan.