TABIAT O`ZI TABIB - Djumaquliyeva Zamiraxon (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada tabiat in’om etgan dorivor ne’matlar – dorivor o‘simliklar, asalarichilik mahsulotlari va ilon zahri kabi tabiiy manbalar inson salomatligi uchun qanday foydali ekani yoritilgan. Shuningdek, ushbu manbalarning xalq tabobatida va zamonaviy tibbiyotda qo‘llanilishiga oid tahlillar o‘rin olgan.