QIZAMIQ KASALLIGINING ASOSIY BELGILARI. - Azizova Gulchehra,; Qayumova Sharifaxon, (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu mavzu bo’yicha qizamiq kasalligining qanday kasallik ekanligini , yuqish yo’llarini, belgilari to’g’risida va qanday asoratlari mavjudligini va davolash usullarini bilib oladilar , qizamiq kasalligida qanday profilaktik choralar  ko’rilishi haqida ma’lumotga ega bo’ladilar.