TA’LIM JARAYONIDA AXBOROT TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANISHNING AYRIM DOLZARB MASALALARI - Omonov Farruxbek Qudratillo oʻgʻli; Insovaliyev Sanjarbek Ikromjon oʻgʻli (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada, Ta`lim jarayonida axborot texnologiyalaridan foydalanishning ayrim dolzarb masalalari to`g`risida ma`lumotlar keltirib o`tilgan.