ELEKTRON TA’LIM RESURSLARI VA INTERFAOL METODLARNING SAMARADORLIGI - Khamroeva Sanobar Khasan qizi (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada zamonaviy ta’lim jarayonida elektron ta’lim resurslari va interfaol metodlardan foydalanishning samaradorligi tahlil qilingan. Elektron resurslarning o‘quvchilarning bilim olish faoliyatini individuallashtirish va vizuallashtirishdagi ahamiyati, shuningdek, interfaol metodlarning o‘quvchilarni mustaqil fikrlash, tahlil qilish va muloqotga jalb etishdagi roli yoritilgan. Maqolada raqamli vositalar va pedagogik metodlarning uyg‘un holda qo‘llanilishi ta’lim sifatini oshirishga xizmat qilishi ta’kidlanadi. Tadqiqot yakunida elektron ta’limni takomillashtirish yo‘nalishlari va istiqbollari bo‘yicha tavsiyalar berilgan.