TEACHING FOREIGN LANGUAGES WITH INFORMATION AND COMMUNICATION TECHNOLOGIES (ICT). - Toshboltayev Faxriddin O'rinboyevich,; Tojimamatova Mashhuraxon Muhiddin qizi, (Ustozlar uchun, 2025)
Mazkur maqolada axborot-kommunikatsiya texnologiyalaridan (AKT) foydalanish orqali chet tillarini o‘qitish samaradorligini oshirish masalalari yoritilgan. AKT vositalari, xususan, interaktiv dasturlar, multimedia materiallar, onlayn platformalar va mobil ilovalarning chet tilini o‘rganish jarayoniga ijobiy ta’siri tahlil qilinadi. Shuningdek, zamonaviy texnologiyalar yordamida darslarni vizuallashtirish, talabalar bilan samarali aloqa o‘rnatish va ularning mustaqil ta’lim olish ko‘nikmalarini rivojlantirish imkoniyatlari ko‘rib chiqiladi.